Cautare

1005 de rezultate pentru "accidente rutiere padureni 11 10 09" (2.61 secunde)
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
j) cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii pentru salariati si contribuabili, inclusiv cele pentru asigurarea de accidente de munca si boli profesionale, potrivit legii;
Cateva studii au concluzionat ca trecerea la ora de vara poate avea repercusiuni asupra sanatatii si vigilentei omului. Cand ceasul este dat inainte, de exemplu, creste brusc numarul cazurilor de probleme cardiovasculare si de accidente rutiere.
Festivitatea de Ziua Nationala va incepe la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, cand este programata sosirea presedintelui Klaus Iohannis. ... Al doilea bloc de parada este reprezentat de 10 transportoare de trupe Piranha.
Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere, se mai arata in comunicatul MTCT.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
moshemordechai.ro: Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata.
Decizia maririi amenzilor pentru cei care circula cu masina fara a avea la zi RCA si ITP a fost motivata de guvern prin faptul ca in raportul de monitorizare pe anul 2005 pentru Romania, oficialii europeni au constatat ca doar 75% din masinile inmatriculate in tara noastra sunt asigurate pentru accidente, fata de media de 90% care este in Uniunea Europeana.
Gratie noului sistem, ar putea fi salvate multe vieti omenesti pe strazi, mai ales printre adolescenti, deseori victime ale unor grave accidente rutiere.
De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru preintampinarea efectelor unor blocaje rutiere, fluviale sau ale cailor ferate, cai de acces inchise ca urmare a caderilor masive de zapada, accidente de trafic rutier, feroviar, a inundatiilor.
Chiar daca in unele cazuri acest lucru ar fi posibil, exista pericolul ca autovehiculele sa fie implicate in accidente rutiere din cauza lipsei de vizibilitate din zona.
Registrul Auto Roman (RAR), filiala Galati, este bombardat cu adrese din partea posturilor de Politie din judet sau din municipiu dupa ce proprietarii de motoscutere sint implicati in diverse accidente rutiere.
doar 10,76% în actiuni si aproape 70% în titluri de stat si/sau obligatiuni municipale.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
Drumul care leaga municipiile Botosani si Suceava este considerat unul dintre cele mai proaste din regiune, drept dovada ca, la fiecare ploaie, se inregistreaza zeci de accidente rutiere, multe dintre acestea foarte grave.
"Prin realizarea acestui obiectiv se estimeaza o reducere cu 76% a numarului de accidente pentru traficul intre Arad si Timisoara, o reducere a timpului mediu de calatorie intre Arad si Timisoara de la 64 la 33 de minute, precum si o reducere cu 7% a costurilor de exploatare a autovehiculelor.
Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
google-analytics.com